Syö hyvin etätöissä ja säilytä työteho

Etätöissä kuten muussa työskentelyssä on tärkeää muistaa syödä kunnolla, terveellisesti ja tarpeeksi, jotta jaksat tehdä töitä kunnolla. Etätöitä tehdessä voi usein olla kiusaus ostaa helppoa noutoruokaa tai eineksiä. Kuitenkin einekset ovat usein epäterveellisiä ja tästä syystä kannattaakin tehdä itse, alusta asti ruokaa niin usein, kuin vain on mahdollista. Itse tekemällä saat terveellistä, ravitsevaa ja juuri oikean määrän hyvää ruokaa.

Tee ruokaa, joka valmistaa itse itsensä

Joskus on hyvä vaihtoehto tehdä ruokaa joka valmistaa osin itse itsensä. Esimerkiksi Sous Vide liha on loistava valinta, kun haluat todella hyvää ja mureaa lihaa, mutta et käyttää kauheasti aikaa ja vaivaa sen valmistamiseksi. Näin voit antaa lihan valmistua kuin itsestään, samalla töitä tehden. Saat siis todella laadukasta ruokaa, joka vie kielen mennessään. Lihan lisukkeeksi on helppo ja nopea valmistaa terveellisiä lisukkeita, joiden avulla jaksat koko päivän.

Nopea ja täyttävä välipala

Melkein jokainen syö nykyään välipaloja, niin töissä, kuin vapaa-ajalla. Kotona välipalojen valmistamiseen on yleensä enemmän työvälineitä ja mahdollisuuksia, kuin esimerkiksi juuri työpaikalla, joten laadukkaan ja monipuolisen ruoan valmistaminen on paljon helpompaa. Vedenkeitin lasikannulla on kätevä nopeiden ja lämpimien välipalojen valmistamisessa, kuten nuudeleiden tai muiden nopeasti valmistettavien välipalojen kanssa.

Nuudelit eivät loppuunsa ole kauhean epäterveellisiä, ainakaan vain välillä syötynä, syöhän niitä monta sataa miljoonaa ihmistä maailmassa. Voit hyödyntää nuudeleiden mausteliemen täyttävänä osana, saaden näin kylläisemmän olon nopeammin, mutta et kuitenkaan loppuunsa syö liikaa. Voit myös lisätä nuudeleiden mausteliemeen haluamiasi lisukkeita, kuten vaikka lihapullia, jolloinka lihapullat imevät itseensä maukasta lientä ja maistuvat erilaisilta kuin yleensä. Nuudelit ovatkin nopeaa valmistaa ja pääset helposti ja nopeasti jatkamaan työskentelyä.