Menestyjä haussa

Sinustako seuraava #girlboss? Nappaa tästä artikkelista parhaat vinkit unelmiesi uran tavoitteluun, vinkit motivaation ylläpitämiseen ja ajanhallintaan. Muista myös tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme alan uusimmista tuulista ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Tarjoamme myös mahdollisuuden verkostoitua yhdessä muiden #girlbossien kanssa motivoivassa ympäristössä!

#Girlbossiksi ei synnytä, vaan oikean asenteen ja motivaation löytäminen vaatii aikaa, tahtoa ja halua. Vaikka joillakin avaimet menestykseen saattavat löytyä helpommin ja lähempää, on onnistuminen mahdollista kaikille, jotka vain todella sitä haluavat. Olet varmasti kuullut uskomattomilta kuulostavia tarinoita siitä, miten erilaisista, vaikeistakin tilanteista ponnistaneet #girlbossit ovat nousseet menestykseen huolimatta siitä, miten epätodennäköiseltä se on heistä ja heidän lähipiiristään tuntunut. Sinäkin siis pystyt siihen! Kaikista tärkein vinkki, mitä voin antaa on sinnikkyys jatkaa silloinkin, kun kaikki tuntuu turhalta tai vastoinkäymisen iskevät niskaan kaikki kerralla.

Toinen vinkki on verkostoituminen. Tätä ei turhaan painoteta erilaisissa business-koulutuksissa ympäri maailmaa ja kaikilla tasoilla! Kun verkostosi ovat kunnossa, on sinun huomattavasti helpompi pyytää apua, etsiä tekijöitä avuksesi tai kysyä vinkkejä samassa tilanteessa olevilta. Keskustelevasta ja avoimesta verkostosta on hyötyä myös silloin, kun luotto omaan tekemiseen horjuu: muiden tuki on korvaamattoman tärkeää ja auttaa jaksamaan silloin, kun yksin olisi jo luovuttanut kaikkien unelmiensa ja tavoitteidensa suhteen. Esimerkiksi paikallisen nuorten yrittäjien tapaamiset järjestetään usein hotellit helsinki ja niissä voi tavata paljon motivoituneita yrittäjiä.

Oman tekemisen ja työn aikatauluttaminen ja toimivan work-flow’n löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Siksi ei kannata tuhlata aikaa vaan lähteä heti kehittämään omaa tekemistään määrätietoisesti. Mikä on turhaa tekemistä, mistä voisi nipistää muutaman työminuutin pois ja minkä automatisoida?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *