Yrityksen kesäkemut

Kesä on ihmisen parasta aikaa! Tämän väitteen voi allekirjoittaa moni. Siksi kesälomia odotetaan, niitä vaalitaan ja niille suunnitellaan kaikenlaisia menoja ja meininkejä. Jos aikeissasi on järjestää yritykselle kesäjuhlat, kemut, pippalot tai hipat, kannattaa niiden ajankohta ilmoittaa ajoissa, jotta mahdollisimman moni kollega on yhä kaupungissa eikä ole karannut kesälaitumille tai laiturin nokkaan kesäloman viettoon. Hyvät kesäjuhlat parantavat yrityksen yhteisöllisyyttä, lisäävät verkostoitumista luonnollisella tavalla ja niissä syntyy usein uusia, hyviä innovaatioita, jotka lisäävät joko työpaikkakulttuurin tai asiakassuhteen hyvinvointia.

Millaiset juhlat sitten sinun yrityksellesi sopii? Kannattaa istua hetkeksi miettimään vaikkapa hr-henkilön kanssa, millaista väkeä sinun yrityksessäsi työskentelee. Jos työntekijät ovat nuoria, voi kesäjuhlissa olla riehakas meno ja paljon aktiviteetteja. Vanhemmat työntekijät nauttivat erinomaisesta illallisesta ja mukavista yhteisistä hetkistä kollegojen kesken. Kuuntele siis työntekijöitäsi ja heidän toiveitaan, jotta osaat järjestää juuri oikeat juhlat.

Ota selvää osallistujien määrästä, allergioista ja erikoisruokavalioista ennen kuin suunnittelet juhlien ruokatarjontaa. Kesällä sopii toki grillata ja se onkin usein hyvä tapa yhdistää monta erilaista ruokavaliota ja makua. Osta erilaisia makkaroita niin liha- kuin kasvisversionakin, valmista joitakin valmiita vartaita tai järjestä varrasbuffet ja varaa paljon maukkaita kasviksia. Grillattavien kanssa sopii raikas ja keveä salaatti tai tuhdimpi majoneesinen coleslaw-salaatti. Jälkiruuaksi jäätelö ja mansikat ovat pettämätön yhdistelmä. Upeimmat astiat kattaukseen löydät makujakauppa.fi-verkkokaupasta.

Firman juhlissa on myös oltava pelisilmää. Mieti, kuinka paljon alkoholia haluat tarjoilla ja miten haluat juhlien päättyvän. Jos suunnitelmissasi on riehakkaat juhlat, kannattaa juotavaa varata reilusti. Jos haluat juhlia hillitymmin, voi ilmaisen alkoholin rajoittavaa vaikkapa kahteen annokseen per osallistuja. Muista myös alkoholittomat versiot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *