Katkaise työarki

Joskus, kun työ on mielenkiintoista ja mielekästä on vaarana, että se vie mennessään. Etenkin nyt etätöiden aikakaudella on uhkana, että työvaihde jää päälle, vaikka virallinen työaika loppuisikin. Siksi on tärkeää laittaa kalenteriin myös mukavia vapaa-ajan tapahtumia ja tauottaa oma arki siten, että se säilyy mielekkäänä. Tässä blogipostauksessa esittelen sellaisia keinoja, jotka itse olen havainnut toimiviksi omassa työarjessani.

Viikonloppu kylpylässä

Ehdottomasti rentouttavin tapa katkaista arkirutiinit on varata kylpyläloma. Lomalla voit ottaa kasvohoitoja, hierontoja, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Monessa eri kohteessa voit myös käydä kampaajalla. Kuitenkin tärkeintä on päästä rentoutumaan lämpimässä vedessä drinkki kädessä. Silloin unohtuvat työarjen paineet ja kiireet.

Herkullinen brunssi ystävien kesken

Hyvä brunssi kokoaa ystävät kasaan ja tarjoaa syyn nähdä ihmisiä. Järjestä ystävillesi ja läheisillesi brunssi helsingissä ja nauttikaa hyvästä ruuasta ja seurasta oikein pitkän kaavan kautta. Brunssilla kuuluu olla erilaisia lämpimiä annoksia, perinteisiä aamiaistarjottavia ja kattaus erilaisia jälkiruokia. Brunssissa yhdistyy aamiainen ja lounas, joten nälkä lähtee kyllä pidemmäksi ajaksi!

Luontoretki

Luonnossa samoilu tasoittaa sykettä ja rauhoittaa mieltä. Ota mukaan hyvät eväät, reipasta retkimieltä ja lähde korpeen! Suomen luonnosta löytyy upeita, erilaisia kohteita, joihin tehdä täsmäiskuja: erilaiset luontopolut, tunturit, vaarat ja saaristokohteet kannattaa pitää mielessä, kun suunnittelee rentouttavaa luontoretkiä. Muista siivota eväspaperien kääreet, pullot ja muut roskat ja jättää luonto yhtä siistiksi, kuin se oli tullessasi!

Näistä vinkeistä löydät varmasti sinulle toimivimman tavan rentoutua ja vaihtaa hetkeksi ajatukset työstressistä muualle. Hetken rentoutumisen jälkeen olet taas tehokkaampi, luovempi ja saat itsestäsi enemmän tehoja irti. Lisää vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn löydät blogistani.